tag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post718310240364809139..comments2023-09-24T17:02:58.693+03:00Comments on noad-kahvlid: TapenadeBritthttp://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-6696498222692944612011-06-04T08:38:37.734+03:002011-06-04T08:38:37.734+03:00Kividega oliividest peetakse jah rohkem lugu kuna ...Kividega oliividest peetakse jah rohkem lugu kuna maitse on naturaalsem ja samuti säilitavad nad oma kuju, mitte ei muutu pehmeks nagu mõned kivideta variandid.Õlimarinaad on ka parem seepärast, et üldjuhul ei ole seal soolaga väga üle pingutatud.Samas on olemas ka täiesti mõistlikke kivideta oliive klaaspurgis, mis tapenadega katsetamiseks kenasti sobivad. Kanavarrast jagan peale eksamit väga hea meelega. :)Britthttps://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-25087368652171809662011-06-03T23:47:30.950+03:002011-06-03T23:47:30.950+03:00amiks oliivid peavad kividega olema? kas mingi õig...amiks oliivid peavad kividega olema? kas mingi õige maitse säilib niimoodi marinaadis või midagi?<br />seda kanavarrast tahaks küll, palun.Gretehttps://www.blogger.com/profile/10421438214842814036noreply@blogger.com