tag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post6296843390891734945..comments2023-09-24T17:02:58.693+03:00Comments on noad-kahvlid: Pardikoivad õlle-sojakastmesBritthttp://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-48270708495781815892016-12-19T23:27:33.574+02:002016-12-19T23:27:33.574+02:00Tõrvaõlle asemel öeldakse Eestis minu meelest suit...Tõrvaõlle asemel öeldakse Eestis minu meelest suitsuõlu. Tartu Gambrinusest tasub küsida!kristinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-37166611770234714612012-04-15T11:34:42.657+03:002012-04-15T11:34:42.657+03:00Mari-Liis, tore näha, et ma pole oma murega üksi.:...Mari-Liis, tore näha, et ma pole oma murega üksi.:)Alles viimaste kuude jooksul on koitma hakanud, millesse ma ennast kogu selle toidundusega seganud olen.<br />Marju, tõrvaõlle jaoks ei ole äkki isegi väga talve tarvis. Näiteks keset palavat suvepäeva on jõululaulud meie fonoteegis vägagi in, ilmselt jahutab talviselt tõrvane märjuke samamoodi.:) Ilmad on aga muidugi sellised heitlikud, nii et mine tea, äkki saab suusa veel lähiajal mäele viia ja pärast teadagi mis...Britthttps://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-36495190054948065872012-04-14T21:54:24.255+03:002012-04-14T21:54:24.255+03:00Eijah, tuleb seisma jäänud titekäru töökorda timmi...Eijah, tuleb seisma jäänud titekäru töökorda timmida ja Soome tõrvaõlle järgi põrutada :)) Kahju isegi, et suusahooaeg läbi ja nüüd selline info, kuum tõrvaleil peale suusatamist sobiks jaheda tõrvaõlle juurde ilmselt väga hästi. Tõrvaparti tahaks ka hirmsasti :)Marjuhttps://www.blogger.com/profile/02596472197072561228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-59039686461423002902012-04-13T22:14:11.685+03:002012-04-13T22:14:11.685+03:00Ma kirjutaks ka su esimesele lausele kahe käega al...Ma kirjutaks ka su esimesele lausele kahe käega alla. <br />Õlle ja sojaga part aga kõlab ju lausa suurepäraselt, see tuleks küll ära proovida.<br />Tõrvaõlu....hmmm, huvitav:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-7618046897530032842012-04-13T00:06:48.986+03:002012-04-13T00:06:48.986+03:00Ohohh, see küll üks põnev retsept!Aitäh, Tuuli - õ...Ohohh, see küll üks põnev retsept!Aitäh, Tuuli - õuna ja soja kooslus tundub igatahes üks väga proovimist väärt asi olevat.Soome reidi peab tõesti varsti ette võtma, mul on juba praegu pikk nimekiri asjadest, mida KINDLASTI kööki tarvis oleks, see sama tõrvaõlu kaasa arvatud. :))Britthttps://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-1362503919452623372012-04-12T08:50:19.037+03:002012-04-12T08:50:19.037+03:00Ehee, see tõrvaõlu on küll nüüd üks asi, mida kind...Ehee, see tõrvaõlu on küll nüüd üks asi, mida kindlasti Soomes käies kollektiivselt otsima asume. Profa pakkumine on ka muidugi puhas ahvatlus. Mul kodus tõrvaseep, see peaks ka äkki tublile vahuriisujale sobima :D<br />Kõlab igal juhul väga paljulubavalt ja kogu see roog tundub (ka Saku Dubliniga) kokku üsna hullutav olevat. Katsetasin mõned nädalad tagasi pardikoiba Hiina vürtside-maitsetega (tähtaniis, kaneel, soja jm, mis ka siin ilusti reas) ja oli väga mõnus maitsebukett. Mul tuli küll mõrkjasmagusa õlle asemel komplekti hapukas õun ja magus aprikoos. <br />http://www.linnuliha.ee/pardikoivad-magusate-vurtside-ja-aprikoosidega/2012/03/29/Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-35916809773246662112012-04-11T23:57:14.857+03:002012-04-11T23:57:14.857+03:00Jep, kusjuures tänu Profale ma selle Dublini üksko...Jep, kusjuures tänu Profale ma selle Dublini ükskord avastasin ja nüüd leiab see meil ka liha valmistamisel tihti kasutust. Risoto juures ei ole küll aga pähe tulnud õlu katsetada, mine tea, võib-olla proovin selle tembu ka ükskord ära. Aitäh, hakkas kohe täitsa huvitama see asi!Britthttps://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-138863316576435802012-04-11T23:47:59.828+03:002012-04-11T23:47:59.828+03:00Aitäh pakkumast!Ilmselt saaks tõrvase maitse juurd...Aitäh pakkumast!Ilmselt saaks tõrvase maitse juurde küll, aga no kes seda vahtu jaksab riisuda! :))Britthttps://www.blogger.com/profile/15821981402108873475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-11984036693929941412012-04-11T19:42:28.956+03:002012-04-11T19:42:28.956+03:00Saku Dublin on ka minu meelest lihtoitude ja risot...Saku Dublin on ka minu meelest lihtoitude ja risottode valmistamisel lihtsalt võrratu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928852194570579662.post-4881894453766100042012-04-11T14:41:44.096+03:002012-04-11T14:41:44.096+03:00Hehe, mul on tõrvašampoon. Soome toode:) Aga selle...Hehe, mul on tõrvašampoon. Soome toode:) Aga sellega vist ei hauta ...Profahttps://www.blogger.com/profile/12852513821206984819noreply@blogger.com